ATELIER

Christie Schellings’ Atelier is gevestigd in de oude drijfriemen fabriek aan het Spaarne in Haarlem. Op deze authentieke locatie worden de sieraden door Christie Schellings zelfontworpen en met de hand gemaakt.

Door de kleinschaligheid en vrijheid van het Atelier is er ruimte om zelf inbreng te geven; de deur staat open voor het bespreken van unieke ontwerpen en gepersonaliseerde wensen. Kom gerust een keer langs om de collectie in het echt te bekijken, stenen uit te kiezen of voor een vrijblijvend trouwringen gesprek.

Maatwerk

IMG_3284 2.jpg
50.jpg
21.jpg

Sieraden in opdracht

Naast de lopende collectie maak ik graag sieraden in opdracht. Ik vind het leuk om mee te denken over jouw op maat gemaakte sieraad of zelf gekozen stenen.

Reparaties

Reparaties vereisen veel zorg en aandacht. Graag neem ik de tijd om jouw sieraad in ere te herstellen. Heb je sieraden die je niet draagt? Dan kunnen we kijken of we daar een sieraad van kunnen maken dat bij je past.

Trouwringen

Trouwringen zijn het mooist als ze helemaal aansluiten op jullie wensen. Een set ringen kan identiek of juist totaal verschillend zijn. Het is de uitdaging om ze bij elkaar te laten passen. Dat is al mogelijk door een klein detail in beide ringen te laten terug komen. Ik kan jullie helpen deze verbinding vorm te geven in een unieke set ringen